10-Jul-2020

Kako postati majstor u odabiru donjeg rublja

PREGLEDAJTE SVOJU GARDEROBU

 Dajte sebi vremena i pregledajte svoju garderobu, nema smisla da vam prostor zauzimaju stvari koje vas više ne oduševljavaju i više ih nećete nositi. Napravite popis – prebrojite grudnjake, one za svaki dan i one za različite prigode, prebrojite gaćice, topove, bodije, torzelete, prebrojite sve. Označite ono što ćete zadržati, a što ne te koje rublje treba kupiti.

 

PREGLEDAJTE PONUDU

Kad završite popis, pogledajte ponudu na Internetu. Strpljivo pregledajte one proizvode koje trebate i one koji vam privuku pažnju. To nisu nužno uvijek isti. Kad izaberete željene proizvode, ponovno ih pregledajte i nakon što dobro razmislite, odbacite one koji vam ne odgovaraju 100 posto. Za preostalo rublje preostaje vam da napravite narudžbu i pričekate da vas pred vratima dočeka paket i razveseli svojim sadržajem.

 

NE ODBIJAJTE POMOĆ

Ako radije kupujete u prodavaonicama u kojima rublje najprije možete dodirnuti, isprobati i tek potom kupiti, predlažemo vam da s Interneta prepišete imena i barkodove proizvoda koje biste rado isprobali. U prodavnici kažite šta ste pronašli i zamolite za mišljenje kako u rublju izgledate. Prodavačice znaju kako grudnjak mora obuhvatiti grudi, je li možda prevelik ili premalen, pa će vam svojim znanjem uštedjeti mnogo vremena. Zapamtite – grudnjak mora ostati na mjestu, a vi morate zaboraviti da ga uopšte nosite.

 

NE OGRANIČAVAJTE SE

 Izađite iz začaranog kruga i svoje zone sigurnosti, isprobajte komad rublja koji vam je zaokupio pažnju. Zašto mislite da vam ne bi pristajao? Navikli ste na provjerene modele i teško možete pomisliti da bi još nešto drugo na vama moglo izgledati božanstveno? Dajte sebi oduška. Isprobajte nešto novo.

 

 POŠTUJTE SE

 Ne kupite samo zato što je jeftino. Donje rublje je nešto čime ćete svom tijelu osigurati potporu i udobnost. Ne žalite novac za kvalitetnije proizvode, koji će i duže trajati. Nikad ne zaboravite – kupujete za sebe.

 

I ako isprobate 30 različitih komada donjeg rublja i nijedno vam u tom trenutku ne odgovara, nemojte ga kupiti samo zato što mislite da morate zbog prodavačice. Rublje ćete, naime, nositi vi, vi morate biti zadovoljni. I prodavačica će biti mnogo zadovoljnija budete li se odlučili za izvrstan komad rublja i potom ga s oduševljenjem nosili.

Posjetite naš online shop

Poštovani kupci od sad Lisca proizvode možete naručivati preko naše online prodavnice.
Želimo Vam udobnu kupovinu.